perjantai 22. heinäkuuta 2016

Kesäisiä hyppyjä



Innostuimme hypyttämään Rinkeliä kaverini kanssa ja vaihtelun vuoksi päätimme hypyttää erikoisesteitä. Rinkeli ei pelännyt mitään estettä, joten tuli paljon onnistuneita hyppyjä. Ei hypätty mitenkään korkeita esteitä, koska esteissä oli kaikkia outoja asioita. Yllättävän hyvin kuitenkin Rinkeli hyppäsi! Hypytimme lopuksi myös Naksua, ja sekin hyppäsi nätisti niistä yli, eikä pelännyt mitään estettä. Naksu hyppäsi vesiesteen erittäin laadukkailla hypyillä sen jälkeen kun oli vahingossa astunut veteen.        

Rinkeli tykkäsi hypätä vesiestettä.



 Rinkelin lempieste oli vesieste. Aina kun Rinkelin piti hypätä viereinen este se alkoi "hinautumaan" aina vesiesteelle päin. Jos ei ohjannut tarpeeksi hyvin, niin Rinkeli käytti tilaisuuden hyväkseen ja  hyppäsi vesiesteen. Rinkeli hyppäsi nätisti myös okseria, jonka alla oli kolme sankoa. Naksulla on huono tapa hypätä aina okserin puomien väliin, mutta se ei tehnyt sitä tällä kertaa, koska sangot olivat puomien välissä.                                                                  
Naksu hyppäsi todella monta onnistunutta hyppyä.
Toivon että kelit pysyisivät hyvinä, koska muuten ei tule treenattua niin paljon kuin normaalisti. Silloin Rinkelin energiat kasaantuu ja se menee vähän turhankin reippaasti, eikä mieti mitä tekee.

                                                         Kiitos että luit postaukseni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti